Att jobba som kakmonster, går det?
Ja, det skulle jag nog vilja påstå faktiskt. Kan vara ett drömjobb för smaklökarna men en mardröm för vikten.
Tyvärr så är det ganska jobbigt med alla PLU-koderna. Herregud. Många tror nog att det bara handlar om att slå in priset på varan (det har i alla fall alltid jag trott och andra med antar jag eftersom man kan få en skrikande kund efter sig om man råkar säga PLU-nummret högt. "Är PLU-nr 90?" "Vaaa, kostar kakan 90 kr!!!?"), men så är det ju inte. Så det förvirrar allt. Men det ska nog gå sin väg. Det är bara min andra dag, så jag ser på det positivt.
Jobbade min andra dag på Konditori Ambrosia på Jägersro center idag. Jag måste nog säga att jag än så länge tycket att det är ett mycket kul jobb. Väldigt socialt och glatt då det känns som att när människor handlar kakor, ja då är dom på bra humör. Man unnar sig ju en godbit, så varför skulle man inte vara det liksom?
Tyvärr så är det ganska jobbigt med alla PLU-koderna. Herregud. Många tror nog att det bara handlar om att slå in priset på varan (det har i alla fall alltid jag trott och andra med antar jag eftersom man kan få en skrikande kund efter sig om man råkar säga PLU-nummret högt. "Är PLU-nr 90?" "Vaaa, kostar kakan 90 kr!!!?"), men så är det ju inte. Så det förvirrar allt. Men det ska nog gå sin väg. Det är bara min andra dag, så jag ser på det positivt.
Får strax gå och lägga mig faktiskt. Ska upp tidigt och hjälpa till att öppna imorgon. Helt frivilligt faktiskt. Får inte ens betalt imorgon. Men det lär underlätta på måndag och framöver då jag kommer stå själv.
Så nattinatti!
Kommentarer
Trackback